Екватор – “Фестиваль проектів” в СШ № 247

Добігає кінця рубіж І-го півріччя і ми радо презентуємо фотозвіт «Фестивалю проектів» запланованого на кінець грудня. Нагадаємо, робота над проектами тривала від початку вибору та затвердження Кодексу «Класної школи» і, власне, вибору підтем загального проекту «Для України я зможу все…» в межах зазначеного проекту.
Школярі, педагоги, батьки відповідально віднеслися до поставленого завдання і, варто відмітити, творчо підійшли до дослідження на тему «Мій ідеал патріота України».
В особі українця-патріота учні презентували лідера гурту «Океан Ельзи» Святослава Вакарчука, переконуючи слухачів в тому, що в усіх вчинках, поведінці, діяннях вбачають сучасним ідеалом патріота України саме його. Інші учасники проекту в особі українця-патріота бачать Тараса Шевченка, наводячи вагомі аргументи та підтверджуючи сказане прикладами.
У підпроекті «Пишаюся тобою рідний краю» школярі провели дослідження в якому розповідають про місто-герой Київ, зокрема, акцентуючи увагу на Деснянському районі, зазначаючи визначні місця, будівлі, чоловіків-захисників, якими пишається район.
Учнів 10,11 класів теми підпроектів «Майбутнє моєї країни залежить від мене», «На цій землі я народився і живу» спонукали до різних міркувань. Учасники проекту звернули увагу на людське здоров’я і за девіз взяли слова «Я – за здоровий спосіб життя!», закликаючи молодь відповідально ставитися до свого здоров’я, як найвищої людської цінності, бути творцем свого тіла і власного життя.
Пророблена клопітка робота як учасниками проекту та і їх керівниками. Родзинкою «Фестивалю» була пряма Online-трансляція. Всі бажаючі, охочі учні, вчителі, батьки мали змогу спостерігати з моніторів своїх гаджетів за дійством під назвою «Фестиваль проектів» або «Ярмарка ідей». Тож, ми не зупиняємося на досягнутому, а впевнено рухаємося вперед, в ногу з часом та ІКТ.
P.S. Незабаром можна буде переглянути відео на нашому YouTybe каналі.
https://www.youtube.com/channel/UCaTdEsFJSGBdQMCf_3Xrjaw/videos
1prJiqNiiA4
_lmzQ073CNY
2o_ZJpOmjAk
5ZXZyF8dVyI
10rEDFlR1EA
c1LAjOs3F-k
JcwRcjRRung
Jo8UyJBT-C0
nCDq86PVQsw
wj8ZIFY815g
Ynn7j54eysQ
Мій ідеал патріота України 8-а
Мій ідеал патріота України
проект_здоровий_спосіб_життя (1)

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>