Вчителі, учні і тренери програми «Демократична школа» проаналізували реалізацію плану демократичних змін у закладі

28.11.2016 плідно пройшов день з тренерами “Демократичної школи” та шкільною громадою.

Ще раз проаналізували реалізацію плану демократичних змін у закладі. За інструментом розвитку школи та моніторингу змін визначили рівні, на яких школа і педагогічний колектив знаходяться на даний момент. Тренери “Демократичної школи” – Віталій Півторак і Наталя Маркус допомогли побачити подальші напрямки роботи для розвитку і демократизації закладу.\

Слайд1Було приємно усвідомлювати, як багато зроблено школою з початку участі у програмі “Демократична школа”. Важче було систематизувати всі зміни у єдине ціле – весь час щось нове пригадували то вчителі, то учні, то батьківська громада.

Слайд2

Зустрічі з тренерами “Демократичної школи” – додаткова можливість, спільно з батьками, обговорити участь закладу у програмі, почути відгуки батьків про зміни на краще, щодо навчально-виховного процесу і управління.

Слайд3

Завдяки спільній праці ми націлили собі шлях подальшого розвитку і віримо, що систематизуючи свої наробки, зможемо надати цінний досвід всій педагогічній громаді.

Директор Л.А. Грицюк         

Слайд4     

Share Button

1 коментар

  1. vikgavrylina

    Молодці! Тільки вчора в Міністерстві освіти і науки представляли проект “Демократична школа” під час круглого столу. Дуже приємно, що ваша школа приєдналася до проекту і є бажання впроваджувати ідеї демократичного громадянства. Бажаю успіхів на шляху до зірок!
    Координатор та ментор проекту “Класна школа” Гавриліна Вікторія

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>