Шкільний фестиваль навчальних проектів

27 травня, після того. як пролунав ОСТАННІЙ ДЗВОНИК, ми провели шкільний фестиваль навчальних проектів.

Час, відведений на реалізацію навчальних проектів,  пробіг дуже швидко. Учні із захопленням та цікавістю працювали над виконанням запланованих завдань. Розробляли анкети, проводили опитування серед учнів і вчителів школи та мешканців мікрорайну, проводили пошук в мережі інтернет, співставляли отримані результати, творили самі.  Робота виявилася кропіткою, інколи важкою, але цікавою.

На Фестивалі представники класів узагальнили проведену роботу, доповіли про отримані результати. Ми дізналися як харчуються учні нашої школи, які професії вже зникли, які виникли, а які знову відроджуються, дізналися цікаву інормацію про ЗМІ (хто така “4 влада” та її вплив на суспільство), як проводилося дослідження реклами на телебаченні,  як учні навчали своїх бабусь користуватися ІКТ.

Працювати у навчальних проектах учням нашої школи дуже сподобалося і тому, ми плануємо, у наступному навчальному році, не зупинятися.

Вітаємо усі українські школи із закінченням навчального року!!! Веселих та цікавих усім канікул!!!

DSC03348 DSC03351 DSC03352 DSC03354 DSC03358 DSC03360 DSC03365 DSC03368

 

Share Button

3s коментарів


  1. Justyna

    Очен интересный день! Спасибо за выполнение всех задач!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>