DSC_0309

ВЕСЕЛІ КАНІКУЛИ З БОГОМ. ТАБІР У ЗАЛІЩИКАХ (ЛИПЕНЬ, 2016)

Духовний табір для дітей під назвою «Веселі канікули з Богом» діяв на парафії УГКЦ Покрови Пресвятої Богородиці м.Заліщики. Цьогоріч дитячий відпочинок був присвячений темі милосердя з нагоди Святого Року Божого Милосердя.

DSC_0300 DSC_0285 DSC_0270 DSC_0265 DSC_0259 DSC_0281

На території храму з 13 липня по 22 липня 2016 року лунав щирий дитячий сміх, адже тут зібралося чимало малечі, аніматорів, учителів, волонтерів – навіть із інших країн, аби з користю провести літній час, знайти нових друзів та найголовніше – дізнатися більше про Бога, вивчати діла милосердя та впроваджувати їх у своє повсякденне життя.

Розклад роботи духовного табору був насиченим. Кожен день розпочинався з молитви, духовної науки. Отець Іван Сендзюк розповідав діткам про діла милосердя для душі, а сестриці-монахині Христина та Маркіяна про діла милосердя для тіла. Хлопчики й дівчатка грали різноманітні ігри, танцювали, виготовляли власними руками вироби під час майстер-класів, а також відбувалися цікаві конкурси.

При таборі діяли гуртки з англійської мови та «Умілі ручки» (кер.Тетяна Саранчук). До слова, діти мали чудову нагоду вивчати або вдосконалювати свою англійську мову, спілкуючись із волонтерами-іноземцями Тодом та Мейбл, учителем із центру іноземних мов «CLASS» Софією Новак. Діти із задоволенням вирушали у похід на річку Дністер, показували свої вміння у турнірі з міні-футболу, грали рухливі ігри, смакували їжею, приготовленою аніматорами. А на обідню перерву вихованці духовного табору вирушали у школу №2 м.Заліщики (директор О.Винницький). Смачні обіди для них готували працівники кухні, зокрема велику подяку керівники та діти духовного табору висловили Ярославі Середі. Для медичного забезпечення в таборі працювала сестра Маркіяна.

А як світилися очі дітей від щастя, а також аніматорів молодіжної християнської організації, що діє при церкві, під час перебування у цьому духовному осередку! Адже кожен із них отримав багато позитивних вражень та зміг побути разом із Богом, який промовляє до їхніх сердець.

Слова щирої подяки за сприяння у організації духовного табору парох церкви Покрови Пресвятої Богородиці Іван Сендзюк адресував місцевим приватним підприємцям, керівникам агропідприємств та усім добродіям.

З Божою допомогою табір минув весело та цікаво. Діти не тільки гралися, а й дізналися більше про Бога. Такі табори сприяють організації відпочинку хлопчиків та дівчаток у християнському дусі.

Ірина Іванська

Світлини Ігоря Іванського

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>