«Хто не буде пам’ятати минулого, той не матиме майбутнього, адже історії притаманно повторюватись». Під таким гаслом відбулося відзначення Дня Гідності та Свободи в спеціалізованій школі № 247 м. Києва

21 листопада 2016 року з нагоди відзначення Дня Гідності і Свободи в комунальному закладі «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів № 247 з поглибленим вивченням іноземних мов» Деснянського району міста Києва відбувся единий день інформування «Наш дух не зламати, свободу не вбити». В межах якого учні 9-х класів підготували урочисту лінійку «Майдан. Україна. Шлях до свободи». На заході були присутні члени родин учасників АТО, педагогічний колектив, учнівська молодь.
Учні говорили про день громадянського подвигу, день патріотизму і мужності людей, що виступили на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів нашої держави та її європейського вибору під час подій Революції Гідності 2013-2014 років. Ці доленосні події згуртували весь український народ навколо високої мети – відстоювання незалежності України, її стабільного розвитку в європейському співтоваристві, досягнення гідного рівня життя.
Шкільний гурт «Broken crown» підготував міні виступ «Пісні тієї осені, які об’єднують нас». Рада учнівського самоврядування «Діалог» спільно з класним керівником 1-а класу, Орел Н.М. організували флеш-моб «Україно, для тебе я можу все!». Учні 6-х класів підготувати тематичні шкільні газети «Революція, що змінила країну». Діти молодших класів взяли активну участь у виставці дитячих малюнків «Пишаюся тобою, Україно!».
Відзначаючи День Гідності та Свободи в нашій школі, ми сповнені гордістю за наших співвітчизників, які понад усе цінують свободу і гідність та продовжують боронити незалежність України від зовнішньої агресії.
Слава Україні! Героям слава!
JNPwk5FPE0A
g_KAn8FYYJs
B00BV-oUpKE
juNcF2xu-7s
XGOxZRmjQB4

Share Button

4s коментарів

  1. avasylevska

    хлопці великі молодці, самі навчилися грати , самі співати і показали крутий концерт!!!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>