Готуємось до загальношкільних дебатів

9А   10А11А8А8Б

Share Button

3s коментарів

  1. Елла Ситник, вчитель сш № 250

    Вітаю.
    Ваша праця в проекті вражає.
    “В Класній школі – класно всім”!!! Чудове гасло. 8 – А – ви молодці.
    А які цікаві ідеї, корисні пропозиції! Знання основоположних принципів Класної школи. Креативне оформлення.
    Хотілося б дізнатися, скільки класів зголосилося провести у своєму колективі дебати і як визначався для них предмет обговорення ( дебатне запитання). Як ви плануєте використати виготовлені класами плакати – пропозиції?
    Дякую.

    Відповіcти
    1. oleoskyrko

      Приймайте й наші вітання!!!. Красно дякуємо, дуже приємно!!!Так, ми стараємося. Дійсно, до команди ввійшли найактивніші учні школи та педагоги-активісти, творчі особистості. До проекту залучено учнів 8-11 класів, всі без заперечень і зголосилися взяти участь в Класних дебатах. Власне, дебатні питання, а їх було декілька, обирали самі учні класу, разом з педагогоми, один з лідерів класу, який входить до команди Класної школі і запропонував їх для обговорення. Виготовлені класами плакати для використання на Класних дебатах, згодом представлені на Шкільних дебатах. Загалом, для плакатів, як і для Проекту в школі відведено особливе місце, всі бажаючі мають можливість з ними ознайомитися. Дякуємо!!!

      Відповіcти
  2. nahryb

    Приймайте й наші вітання!!!. Красно дякуємо, дуже приємно!!!Так, ми стараємося. Дійсно, до команди ввійшли найактивніші учні школи та педагоги-активісти, творчі особистості. До проекту залучено учнів 8-11 класів, всі без заперечень і зголосилися взяти участь в Класних дебатах. Власне, дебатні питання, а їх було декілька, обирали самі учні класу, разом з педагогами, один з лідерів класу, який входить до команди Класної школі і запропонував їх для обговорення. Виготовлені класами плакати для використання на Класних дебатах, згодом представлені на Шкільних дебатах. Загалом, для плакатів, як і для Проекту в школі відведено особливе місце, всі бажаючі мають можливість з ними ознайомитися. Дякуємо!!!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>