Через тренінг – до успіху…

9-го грудня 2016 року розпочав свою роботу тренінговий клуб. В рамках проекта «Паритет жінок і чоловіків – підвищення конкуренції», темою першого тренінгу була: «Реалізація власного потенціалу на державній службі». Варто зазначити, що тема данного заходу одразу націлювала кожного присутнього на плідну роботу, адже розглядала досягнення успіху як процес, який не залежить від статі. В першій зустрічі прийняло участь більше 50-и школярів та студентів нашого міста. Серед них були й учні нашої школи № 29 – представники шкільного учнівського самоврядування, учні 10 класу: Зеверт В., Гасевська К., Бобко К., Ремус О., Римбалович М.

Слайд1Від організатора Юрія Євдокимова ми дізнались, що тренінг проводився завдяки фінансовій підтримці Управління у справах дітей сім’ї і молоді та Наталії Горбенко, у партнерстві з бібліотекою-філіалом №18 ЦБС для дорослих Корабельного району, Ресурсного центру громадських ініціатив, ГО «Територія твого розвитку».

Слайд2Спікерами виступали діячі, які досягли успіху у політичній та соціальній діяльності, серед них були: директор КП «ЕЛУ Автодорог», депутат міської ради Наталія Горбенко, отаман козацької громади Корабельного району Альберт Панченко та начальник управління у справах дітей сім’ї і молоді міської ради Олег Соколик. Кожен висловив свою думку стосовно теми тренінгу та поділився власним досвідом для досягнення поставлених цілей.
Зі слів Юрія Євдокимова, який також був одним із виступаючих, такі зібрання допомагають молоді навчитися активно слухати і використовувати одержанні знання на практиці.

Слайд3Планується проведення низки тренінгів, які допоможуть активній молоді, а це насамперед школярі та студенти, вступити в діалог з успішними людьми з різних сфер діяльності. По закінченню цього проекту, групи, які утворилися на тренінгу, мають написати проекти для покращення життя мешканців Корабельного району та Миколаєва в цілому.
Нашим учні було дуже цікаво послухати поради успішних людей та розширити коло друзів.

Слайд4Учнівське самоврядування, прес-центр

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>