Школа має талант!

24 листопада в школі відбулося свято “Школа має талант” для вікової категорії учнів 1-6 класів. Талановиті учні проявили себе у наступних номінаціях: «Вокал», «Хореографія», «Сценічна вистава», «Декламування», «Золоті руки».

Слайд1

Захід був проведений з метою підтримки і розвитку талановитої учнівської молоді, сприяння її творчої самореалізації, підвищення художнього і виконавського рівня учасників, подальшого розвитку художньо- естетичних смаків, виявлення обдарованих дітей.

Слайд2

Для участі у святі виявили бажання чимало учнів. У нашій школі навчаються справжні таланти, серед яких є майбутні поети, музиканти, актори, співаки, спортсмени, гумористи, хореографи.

Слайд3

Глядачі мали змогу побачити виступи співаків (Куличковська Лада, Барабаш Анастасія), декламаторів віршів (Тарченко Ярослав, Кравченко Максим, Максименко Карина, Рибаков Євген, Рісінський Олексій), танцорів (Гінда Дмитро, Сінченко Дар’я, Зеверт Анастасія, Постнікова Єва, Зятєва Влада). В номінації «Спорт» учні Брієнков Микита та Дзьоба Влад розказали про своє захоплення айкідо і карате, представили до уваги фото- і відеоматеріали зі своїх змагань та велику кількість отриманих нагород. Також до уваги глядачів було представлено виставку поробок учнів 1-Б класу Тульчевського Артема і Маненкова Владислава. Мартинов Дмитро вразив всіх своєю грою на акордеоні.

Слайд4

Родзинкою свята став виступ вихованців шкільного театрального гуртка «Околиця» зі сценкою «Язиката Хвеська».

У залі були присутні не лише учні та вчителі школи, а й батьки наших талантів. Свято вразило усіх, виступи були цікавими, запальними і  неповторними. Тому журі вирішило нагородити дипломами учасника всіх талановитих  дітей.

Слайд5

Учні, вчителі та батьки побували в чарівному світі творчості, в якому вічно процвітають: добро, розуміння, світло і любов.

Педагог-організатор Гайченко Н.А.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>