Дебати в 10-А класі “Чи правильно ми спілкуємося в соціальних мережах”

В 10-А класі пройшли дебати “Чи правильно ми спілкуємося в соціальних мережах”. Учні під керівництвом учителя інформатики Полонської А.О. обсудили правила роботи у чатах та форумах.

фото0589фото0593

Share Button

3s коментарів

  1. svitruban

    Молодці. Початок зроблено. Долучайте до дебатів інші класи і приймайте шкільний кодекс. Розповідайте про себе. Повірте, це цікаво.

    Відповіcти
  2. Justyna

    Хорошо что Вы провели дискуссию. Интересно, к каким выводам Вы пришли? Что ученики думают о социальных медиа? Часто ли их используют? И какие преимущества и недостатки они видят?

    Відповіcти
  3. Алла Ткачук

    Ви дуже правильно зробили, що обрали таку важливу тему для обговорення.
    Як відомо, сучасні діти користуються комп’ютером, зокрема Інтернетом, соціальними мережами. Проте через недостатній життєвий досвід, юні користувачі не завжди в змозі розпізнати небезпеки і ризики, які чатують на них у мережі.
    На дебатах обговорювались правила безпечної поведінки в інтернеті.
    Хочеться дізнатися якого висновку дійшли діти – чи потрібно повністю розповідати інформацію про себе та своїх рідних у соціальних мережах. Чи проводили ви анкетування – скільки часу на день школярі витрачають на спілкування у соціальних мережах???

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>