День цивільного захисту

DSCN4276

У травня у школі було проведено підсумкове заняття з цивільного захисту. Воно було організоване за заздалегідь складеним планом. В цей день працівники школи та учні показали своє вміння діяти швидко, злагоджено в умовах екстремальних ситуацій.

Вчителі початкових класів та основ здоров’я провели тематичні уроки, на яких висвітлювалися такі теми: «Вогонь – друг, вогонь – ворог!», «Безпека на дорозі», «Вихід з непередбачуваних ситуацій поза межами домівки». «Можливі небезпечні ситуації, аварії, катастрофи та захист від їх наслідків. Надання допомоги потерпілим». Класними керівниками проведено ряд бесід.

Організовано (за 2хв.31с) проведена евакуація учнів 1-11 класів, педагогів, працівників школи, батьків. .Відпрацювали дії за ввідною командою «Гази!». Провели конкурс плакатів «Надзвичайні ситуації очима дітей», виставку малюнків на тему «Попереджуємо, застерігаємо, забороняємо» (малюнки попереджувальних, застерігаючих та заборонних знаків, створених учнями).

DSCN4321 DSCN4265 DSCN4320

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>