Вже багато років в гімназії на уроках хімії ми використовуємо ІКТ

Вчитель хімії Гавриліна В.В.  неодноразово виступала і обмінювалася  досвідом використання ІКТ з іншими вчителями:           Всеукр_конференція_20.12.11 (2)

  1. Всеукраїнська науково-практична конференція «Креативна освіта», м. Дніпропетровськ, 20.12.2011. Тема виступу: «Використання інформаційних і комунікаційних технологій на уроках хімії». (Стаття в збірнику матеріалів конференції).
  2. Всеукраїнська науково-практична конференція «Актуальні проблеми безперервної освіти вчителів природно-математичного циклу дисциплін: досвід, інновація». м. Дніпропетровськ, 18.11.2014. Доповідь за темою: «Особливості використання ІКТ при вивченні хімії за рівнем стандарту».
  3. Участь у дистанційному майстер-класі “Хмарне портфоліо педагогічної діяльності” в рамках ІІІ міжнародної освітньої онлайн конференції INTEL для України та країн СНД “Нові горизонти ІКТ для сталого розвитку та освіти” . 11.2015-14.11.2015.
  4. Участь у вебінарі “Інтерактивний журнал замість презентації уроку”. 12.11.2015.
Share Button

3s коментарів

  1. Ula

    Радує мене, що Ваша зацікавленість в справі нових технологій в навчанні починається ще з 2011 року. Бажаю ідей і натхнення. А саме, таких інструментів і пропозицій, яких варто використовувати в праці з учнями.
    Всього найкращого!
    Уля

    Відповіcти
  2. Анастасія

    Дуже подобаються уроки з використанням ІКТ. Окрім підручників та пояснень учителя, ми спостерігаємо цікаві досліди.Також користуємось електронними підручниками, де нам у 3D формі пояснюють рівняння реакцій. І все це за допомогою ІКТ!

    Відповіcти
  3. Олексій

    Дійсно дуже цікаво уроки, я в захваті і у мене уроки проходять на одному подиху

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>