Пропоную учням та викладачам гімназії використовувати можливості Google диска для дистанційної роботи.

На Google диску інформація зберігається в безпеціі, найважливіше, що можна працювати з диском будь-де, в будь-який час, на будь-яких пристроях. Можна використовувати при роботі на уроках для створення короткотривалих проектів, при роботі над проектами, створенні презентацій, виступів на уроках. Це дає унікальну  можливість редагувати та створювати продукти діяльності синхронно, маючи спільний доступ. Це прорив в новий світ! Уроки стануть сучасними та цікавими!

Share Button

1 коментар

  1. Ula

    Диск Google – також моє улюблене середовище для роботи. Знаходяться на ньому лекції кожного класу, який вчу, і має до них доступ кожний учень. В окремих документах записую: тему, ціль лекцій, важливі поняття і критерії, після яких дізнаємося, що цілі залишилися здійсненими, посилання до матеріалів, доступних в Інтернеті і на кінець домашні завдання.
    Організовую також повторення, про які писала на одному з блогів в коментарях і окремі матеріали для зацікавлених учнів, які готуються до олімпіад і конкурсів. Лекції, правда, різні, але учень може швидко знайти матеріали в мобільному телефоні, і то не тільки тексти з підручника, але часами цікаві захоплюючі джерела.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>