Нові ідеї, нові знання.

image (1) image (2) image (3) image

Розпочався новий навчальний рік. Пролунав перший дзвоник та покликав учнівську спільноту нашого ліцею до навчання. Вражаючим та цікавим було свято 1 вересня, та перший урок, присвячений 25 – річчю відновлення незалежності України.  Майже у всіх класах це заняття  відбулося з  використанням мультимедійних матеріалів. Учителі підготували презентації, відеоматеріали, які роблять такий урок більш цікавим та вражаючим, а  учні краще сприймають інформацію.

Наступного дня всі ліцеїсти ходили в похід. Діти згадували літні канікули, обговорювали плани на новий навчальний рік.  Така форма проведення спілкування учнів об’єднує та згуртовує, допомагає їм краще пізнати один одного та налаштуватися  до сприйняття нових знань та досягнень.

Поход 8-А. 20160902_093339 20160902_110645

Учні ліцею 09 вересня стали активними учасниками свята «Олімпійських резервів». Був проведений парад учнів – спортсменів, які активно займаються різними видами спорту і мають розряди та медалі.  Вони окраса нашого ліцею.  Цей захід  проводиться  на початку кожного нового навчального року і дозволяє залучити нових дітей до занять в спортивних секціях. По закінченні показових виступів спортсменів (дзюдоїстів, каратистів, баскетболістів та гімнастів) була проведена ранкова зарядка, а під час уроків фізкультури  – спортивні змагання. Завершилося свято  динамічною грою юнаків старших класів у футбол.

20160909_0816383456

Цього ж дня в кабінеті інформатики була проведена зустріч – відкриття ліцейної команди «Класної школи». Ми ознайомилися з новими завданнями третього етапу та обговорили  наші плани на майбутнє.

12Бажаємо всім учням, які працюють у проекті «Класна школа»  та приєдналися до нього  в цьому році успіхів, нових вражень та захоплюючих нових знань!

“Класна школа”- 2016 в НВК “Ліцей № 10″ м.Марганця

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>