Як пройшов фестиваль наших проектів? Добре!

Дев’ятнадцятого травня в нашому ліцеї був проведений фестиваль «Наші проекти». На ньому, учасники програми «Класної Школи» та учні 8 та 9 класу переглянули усі наші проекти та ознайомилися з проектами інших шкіл. Усім було дуже цікаво та весело. Найбільше учням сподобався проект 10-А класу «Професії майбутнього», котрий озвучила Панченко Єлизавета, а саме відео зробив Шейєрман Олександр, адже всі ми, учні, прагнемо вчитися у «школах майбутнього» та робимо все для того, щоб досягнути цього ідеалу.
Також ми переглянули відео під назвою «Мама і комп’ютер», та нам задали домашнє завдання на літо. Звісно ж, особливе та незвичайне – ми повинні навчити своїх бабусю та дідуся, маму та й тата користуватися новітніми гаджетами, такими як комп’ютер та смартфон. Наприклад, в моїй сім’ї, всі вже давно вміють та користуються смартфонами та комп’ютером, і це дуже добре.
Також, усі бажаючі можуть написати твір «Як я проведу своє літо». На мій погляд, це буде стимулом для того, щоб літо не було проведено марно.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>