ДЕБАТИ… ДЕБАТИ….ДЕБАТИ….. ВАЖЛИВІСТЬ ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТУ В НАВЧАЛЬНОМУ ПРОЦЕСІ

середюк

ПЕРЕД ОСІННІМИ КАНІКУЛАМИ В КЛАСІ ПРОЙШЛИ СПРАВЖНІ ДЕБАТИ, ПРИСВЯЧЕНІ ПИТАННЮ ВИКОРИСТАННЯ ІНТЕРНЕТУ НА УРОКАХ. УЧНІ ЦІКАВО ДИСКУТУВАЛИ І ВІДВЕРТО ДАВАЛИ ОЦІНКУ ЗАЗНАЧЕНОМУ ПИТАННЮ. ВИЯВИЛОСЯ, ЩО РОБОТА З ІНТЕРНЕТОМ ВИМАГАЄ ДЛЯ НИХ ПЕВНОГО ЧАСУ, А ЙОГО НЕ ЗАВЖДИ ВИСТАЧАЄ. ВАЖЛИВИМ Є ФАКТОР ХОРОШОЇ РОБОТИ ІНТЕРНЕТ- МЕРЕЖІ, ВЧАСНОГО ПОШУКУ ПОТРІБНОЇ ІНФОРМАЦІЇ. ОКРЕМІ ДІТИ МАЮТЬ ПРОБЛЕМИ ІЗ ЗОРОМ, ТОМУ БАТЬКИ НЕ ДОЗВОЛЯЮТЬ ЇМ ЗАСИДЖУВАТИСЯ БІЛЯ МОНІТОРІВ. НАЙЧАСТІШЕ ГІМНАЗИСТИ ВИКОРИСТОВУЮТЬ МОБІЛЬНИЙ ІНТЕРНЕТ- ЦЕ ДОСИТЬ ЗРУЧНО. АЛЕ СЕРЕД ВЕЛИЧЕЗНОГО МАСИВУ ІНФОРМАЦІЇ ВОНИ НЕ ЗАВЖДИ ЗНАХОДЯТЬ ПОТРІБНУ САМЕ ДЛЯ ЦЬОГО ПРЕДМЕТА. ОТОЖ, ПИТАНЬ БАГАТО… УСІ ВІДЧУВАЮТЬ ВАЖЛИВІСТЬ ІНТЕРНЕТУ В НАВЧАННІ, АЛЕ НАГОЛОШУЄМО НА ПОТРЕБІ ВИХОВАННЯ КУЛЬТУРИ КОРИСТУВАЧА ЦІЄЇ МЕРЕЖІ. ДЕБАТИ ТРИВАЮТЬ. ДОЛУЧАЙТЕСЯ Й ВИ!

Share Button

6s коментарів

  1. lyumahun

    Молодці! Ви торкнулися важливих тем: здоров”я та культура в І-неті.

    Відповіcти
  2. majawrzos

    Здравствуйте,
    Поздравляю с успехом. Видно, что ученики отлично поработали.
    Было бы интересно посмотреть результаты.

    Відповіcти
  3. dinahejko

    Вітаю! Це правда, наші учні дуже швидко освоюють усі останні новинки – соціальні мережі, ігри, програми. Інтернет допомагає їм розвиватися і вчитися, але без сприяння дорослих вони можуть потрапити до рук онлайн-шахраїв і кіберзлочинців. Наша головна задача навчити їх правилам поведінки в Інтернеті.

    Відповіcти
  4. Ганна Кухтяк

    Молодці! Наші діти – наше майбутнє! І саме ми повинні скерувати іх в правильне русло!

    Відповіcти
  5. Дмитро

    Вітаємо вас!
    Дуже цікава інформація!

    З повагою, шкільна команда “Класної Школи” НВО №6 м. Кіровоград!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>