Зробіть маленький крок для доброї справи!

DSC09765«У всі часи і при будь-якому стані суспільства

 школа має бути територією культури»

Наша школа – це ШКОЛА ЖИТТЄВОГО ПРОЕКТУВАННЯ.

Пріоритетним напрямом роботи школи є упровадження в навчальну практику інноваційних технологій, досягнень передового педагогічного досвіду, психолого-педагогічної науки та удосконалення системи роботи щодо збереження і зміцнення здоров’я дітей. З 2007 року наша школа ввійшла до Національної мережі шкіл сприяння здоров’ю. З 2006 року – базовий навчальний заклад з упровадження комплексної програми Науково-педагогічного проекту розвитку дитини «РОСТОК». З 2016 року ми активні учасники Міжнародного проекту «Класна школа».

Найбільш вагомою перешкодою в роботі школи є відсутність належної матеріальної бази та потреба капітального ремонту будівлі школи. Адже доля у нас особлива: ми тричі перейменовувалися, бо побудована у 1966 році середня школа № 177 при військовій частині 31600 ГУ МО СРСР м. Москва, розташована у закритому військовому містечку проіснувала до 1993 року. Потім вона була підпорядкована відділу освіти Макарівської райдержадміністрації Київської області і перейменована в Макарівську ЗОШ №3. Органи місцевого самоврядування у військовому містечку відсутні були до листопада 2012 року, а з їх створенням школу перейменували в Городоцьку ЗОШ І-ІІІ ступенів Радомишльського району Житомирської області. Та будівля школи залишилися до сьогоднішнього дня на балансі Міністерства оборони, яку воно не фінансує,оскільки загальноосвітні школи належать до структури Міністерства освіти. Але ж і Міністерство освіти не може фінансувати будівлю, яка не стоїть у нього на балансі!!!   Просто безвихідь!!!

 У цьому році ми відсвяткували 50- річний ювілей нашої школи. Дізналися про проект «МОЯ ШКОЛА». Активно долучилися і дуже хочеться, щоб хоча б у 50 років хтось пройнявся долею такої улюбленої нашої школи і обрав саме її для продовження життя нашої Альма-мамочки!!! Вона дуже потребує капітального ремонту і цього варта. Бо й сьогодні наші учні – це активні, вільні, відкриті до спілкування, демократично налаштовані діти військовослужбовців, які не знають спокою, оскільки їх батьки, як і належить військовим людям,  у всі часи, першими стають на виконання  свого  професійного обов’язку перед Батьківщиною. Друзі, допоможіть нам здобути перемогу в проекті «МОЯ ШКОЛА», зробивши дуже просту річ: перейдіть за посиланням http://myschool.faqindecor.com/ua/gorodocka-zagalnoosvtnya-shkola-stupenv-radomishlskogo-rajonu-zhitomirsko-oblast/ і поставте  1+ (один голос) за нас. Для цього необхідно зареєструватися у фейсбуці, а якщо ви не зареєстровані, то у правому куточку є кнопочка ВХІД, натиснути її і ввійти за своїм логіном і паролем. Будемо щиро вдячні.  Віримо у вашу небайдужість, адже всі ви тут самі КЛАСНІ!!!

 

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>