Не чекаймо готових рецептів!

DSC08510DSC0850830 березня 2016 року відбулося засідання педагогічної ради школи на якому широко обговорено проект «Класна школа» та прийнято одноголосно рішення про участь в ньому. Затверджено план роботи та намічено перші найважливіші кроки. Адже кожен педагог розуміє: сьогодні наше найголовніше завдання – навчити учнів жити в сучасному світі, що зазнає кардинальних змін, а для його реалізації необхідні наполеглива праця, імпульс до активної діяльності і творча уява. Саме тому  в школі  перш за все необхідно створити  умови для формування особистості дитини, яка зможе ефективно й творчо жити в теперішньому швидкозмінному світі. Аналізувати, критично мислити, самостійно приймати оптимальні рішення – ось що потрібно сьогодні учню. Отже,  всі ми – учні, батьки, вчителі, громада –  повинні не чекати готових рецептів змін, а працювати і вчитися, бо вже сьогодні твердо переконані в тому, що  характер шкільної освіти значною мірою визначається рівнем розвитку суспільства, в якому вона функціонує. І настане час, коли й в Україні зрозуміють, що  саме  школа впливає на розвиток суспільства, проектує і забезпечує його якісний поступ та високий рейтинг на світовому рівні.

Share Button

1 коментар

  1. Justyna

    Вы очень сознательно подходите к процессу обучения. Я рада, что Вы хотите так много всего сделать для своих учеников. Профессия учителя связана с непрерывным повышением квалификации, особенно в наше время.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>