Ми починаємо… У добрий час!!!

На початку цього тижня відбулося засідання вчительського колективу, що приймає участь у програмі “Класна школа”. Було визначено пріоритети у діяльності, основні етапи роботи  та кроки до дії.

6 квітня учні 7 класу розпочал серію класних дебадів з питання створення Кодексу 2:0.  Спочатку хлопчики та дівчатка 7 класу розробили правила проведення дебатів, потім висловили думки з приводу того, яку школу, на їхню думку, можна назвати Класною, хто має “прикласти руку”, щоб саме такою була наша школа. Ми говорили й про те, як зробити урок більш цікавим та пізнавальним, а процес навчання захоплюючим. Багато слушних пропозицій висловили Молошна Марія, Любчич Едуард, Каймаков Микита, Колдун Ярослава, Коржі Володимир та Микола. Спільними зусиллями учні створили проект Кодексу, який буде запропонований на шкільні дебати, що відбудуться на наступному тижні.

IMG_6727 IMG_6731

Share Button

1 коментар

  1. Ewa

    Извините, что только теперь отвечаю на Ваш пост. Вижу, цто Вы уже серьёзно поработали. Начинаете с того, что в нашем проэкте самое важное – готовите учеников к дебате. Мы хотим, чтобы наше будушее – дети – умели вести дискуссию, защищать свою точку зрения, слушать и понимать других.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>