Свято Останнього дзвінка

Сьогодні у нашій школі відбулося свято Останнього дзвінка – найочікуваніше Свято для всіх учнів, їхніх батьків та вчителів. Воно є традиційним, але кожного року проходить по-різному. Сьогодні воно вийшло дуже душевним, родинним, бо до школи прийшли не лише учні, що зараз навчаються в школі, але й їхні батьки, бабусі та дідусі, братики та сестрички; прийшли випускники минулих років і, звісно, гості. Наші учні дуже класно підготувалися до Свята: вони підготували танці, вірші, подарунки для випускників. Гарно виглядали й випускники: не дивлячись на хвилювання та сльози прощання, вони виконали чудовий танець, сказали добрі слова вчителям та батькам, що називається – були на висоті. Отже, останній дзвінок дійсно в останнє сьогодні пролунав для двадцяти 11-класників нашої школи. Хай вам щастить, хай Доля буде до вас лагідною!!! А от учнів 9-х класів ще чекає ДПА ( Державна підсумкова атестація) з трьох предметів: української мови, математики та правознавства. Успіхів вам, 9-класники, та правильного вибору щодо подальшого навчання!

IMG_6884 IMG_6893 IMG_6899 IMG_6901

Share Button

1 коментар

  1. Ewa

    В Вашей школе многое происходит, а ученики учатся не только на обыкновенных уроках. А как дела с кодексом и дебатами на тему использования ИКТ в школе? Я видела рабочую версию, если она окончательная, то стоит поместить её в части “Шкільний кодекс” блога.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>