Ми у проекті „Класна школа“

Наша школа активно включилася у осінній пілотний проект „Класна Школа“.  Проект реалізується польською неурядовою організацією „Центр Громадянської Освіти“ у партнерстві із Всеукраїнською Асоціацією Історії та Суспільних Дисциплін „Нова Доба“  і співфінансується Фондом „Освіта для Демократії“ в рамках програми РІТА – зміни в регіоні Польсько-Американського Фонду Свободи.

Проект, з точки зору вчителів, має допомогти усім учасникам навчально-виховного процесу ефективно і розумно використовувати комп’ютери, мобільні пристрої, а також навчальні матеріали і мобільні програми, доступні в інтернеті.

Учителі школи на педагогічній раді обговорили участь у проекті та спланували свою роботу за програмою проекту; визначили основні цілі школи.

Працюючи над Кодексом школи, учні разом з педагогами ознайомилися з програмою та метою Проекту, обговорили у класах свої пропозиції до Кодексу.

Зараз у класах жваво та активно обговорюються пропозиції до Кодексу, який найближчим часом з’явиться на сайті школи для активного обговорення в родинах школярів.

Share Button

2s коментарів

  1. andrailkiv

    Вітаємо з участю та бажаємо успіхів у проекті!

    Відповіcти
    1. Петро Кендзьор

      Доброго дня,
      дуже приємно бачити колектив школи №28 м. Черкас у команді проекту “Класна школа”. Щиро вдячні за активну участь у попередніх акціях “Нової Доби”. Ваш навчальний заклад має дуже сильний потенціал. Сподіваємося що і участь у цьому проекті буде корисною для вас а ваш досвід у свою чергу для інших шкіл України.
      З приємністю
      Петро Кендзьор

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>