Наші перемогли в “Пошуковому бумі”!

Міський конкурс під такою назвою вже восьмий рік поспіль збирає  міських школярів, аби перевірити їхні вміння працювати з комп’ютером. Майже три години учасники наввипередки виконували завдання із пошуку інформації та створювали презентації.

Змагання з пошуку інформації серед школярів проходило на базі гуртка з інформатики „Байт“ у Черкаському Центрі дитячої та юнацької творчості.
Інформаційні перегони відбувалися в два етапи. Перший із них – „Якісний пошук“ – учасники мали знайти необхідну інформацію та відповісти на запитання у максимально короткий термін. Другий етап передбачав створення мультимедійної презентації на обрану суддями тематику з урахуванням вимог та критеріїв конкурсу.

Нашу школу на конкурсі представляла  команда у складі Слюсар Анни та Мамлоєнка Євгенія, учнів 11-А класу, яку готував до участі учитель фізики та інформатики Васильченко С.Є.

Переможці конкурсу визначалися як в командному,  так і в індивідуальному порядку у певних номінаціях. Наші школярі здобули командну перемогу, посівши І місце. Слюсар Аня стала другою в номінації „Створення мультимедійної презентації“, Мамлоєнко Женя – третім у номінації „Якісний пошук“. Школа та одинадцятикласники і їх наставник отримали Дипломи та подяки.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>