Публікація роботи над проектом “Черкаси туристичні”

awvZzNX_kjU G4gy5rMtQr0 Z1qPWubTXSw

Протягом кількох останніх місяців проектна група під керівництвом учителя географії Ковальової М.Ю. працювала над проектом “Черкаси туристичні”. Тема цього проекту виникла сама по собі. Учні після літніх канікулів висловили думку про те, що у нашому рідному місті, та в області немає куди піти. Хоча насправді це не так. Виявилось, що є чимало цікавих місць, закладів, музеїв, мальовничих пейзажів, якими повинні пишатись усі черкащани. Але, нажаль, про них мало інформації в мережі Інтернет. Учні вирішили виправити цю ситуацію. І не тільки зібрати інформацію, а й розмістити її на загальнодоступних популярних сайтах для подальшого використання.

Проект виконували в різних напрямках. Відповідно до кожного сформували групи учнів та визначили завдання для їх роботи.

І група  збирала  інформацію  про визначні місця та пам’ятки Черкащини та займалася публікацією матеріалів на загальнодоступному контенті.

До її складу увійшли:

Попов Максим
Горопашна Олена
Стеценко Анастасія

ІІ група – опрацьовувала інформацію та готувала текстовий документ для друку “Путівника Черкаським краєм”. Такий довідник допоможе гостям та мешканцям міста Черкаси та області коротко дізнатись про маршрути та визначні місця.

В цій групі працювали:

Снігур Дарина
Зіненко Наталія
Шейка Владислав

ІІІ група – створила комп’ютерну презентацію по темі проекту. Їм потрібно було знайти фотографії, опрацювати карти. Створити слайди та додати анімацію

В цій групі працювали: 

Ніхоца Владислав
Ахмед Лейла

ІV група – працювала над створенням відеоролика про Черкаси туристичні. Для цього їм потрібно було відзняти відеоролики про визначні місця Черкащини. Знайти відеозаписи екскурсій та публікацій по даній тематиці. Змонтувати відеоряд та озвучити його.

В ній працювали:

Пономаренко Євгеній
Коменова Юлія

З роботами проектної групи можна ознайомитись тут

Путівник “Черкаси туристичні”

Презентація “Черкаси туристичні”

 

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>