Я не можу уявити, як раніше люди обходилися без гаджетів

настя і гаджетУчні нашої школи активно обговорюють використання ІТ технологій в навчанні. Ось відгук п’ятикласниці Ріпи Анастасії.

ІТ технології і навчання вже сьогодні – це єдине ціле. Завдяки комп’ютеру я можу знаходити потрібні факти з вікіпедії, швидко перекладати слова з іноземних мов, спілкуватися з однокласниками і питати домашнє завдання, якщо я не була в школі.

Ось для прикладу. Сьогодні для виконання домашнього завдання з природознавства потрібно було знайти інформацію про “НАДИР”. Знайша швидко і легко. А допоміг мені в цьому мій улюблений планшет.

Я не можу уявити, як раніше люди обходилися без гаджетів.

Share Button

3s коментарів


  1. Як обходилися? Більше спілкувались наживо. Більше ходили в гості, більше книг читали. Хто зна, перевага чи недолік ці ІТ технології. Можу лише сказати все потрібно використовувати в міру. Пам’ятайте, що п’ятикласникам не рекомендують проводити за комп’ятером більше 20 хвилин на добу

    Відповіcти
  2. Ylia Soroka1

    Звичайно ІКТ допомагають нам у повсякденному житті,дають можливість швидко знайти потрібну інформацію ,спілкуватися .Але слід пам*ятати і про правила користування ІНТЕРНЕТом,особливо п*ятикласникам!!!

    Відповіcти
  3. Іванна

    Дуже навіть легко це уявити! Хто більш обмежений, той хто обходився без гаджетів і прекрасно виконував завдання, чи той, хто чудово справляється з гаджетами, але без них… Розвивайтеся, та не обмежуйтеся!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>