Твоя думка важлива

Підводимо підсумки дебатів у класах.

10-Ю SAM_1234

Учні 10-Ю класу пригадали, як ІКТ допомогли створити особливу атмосферу успіху у класі.

+2014-04-23

За допомогою технічних засобів вдалося налагодити зв’язок поколінь.

10-Ю SAM_1331

Незабутні враження залишаються в пам’яті серця та комп’ютера.

Share Button

4s коментарів

  1. vasdiakiv

    Весь цивілізовний світ побудований на правилах. їх дотримання – необхідний компонент розуміння важливості демократії. Тому при всіх можливостях обговорити ту чи іншу проблему важливо пам’ятати про те, що завжди є більшість і меншість при вирішенні питання. І як дати право меншості відстоювати власну позицію і знаходити порозуміння. І ще після ейфорії успішності – прийняття Кодексу 2.0 неминуче прийдуть інші почуття, що приведуть кожного до реальності, яку можуть змінити правила. Тому не тільки думаймо і приймаймо рішення, але й дотримуймося їх. Щасти і чекаємо на ваші майбутні дописи.

    Відповіcти
  2. Justyna

    Поздравляю! Очень рада что Тема заинтересовала столько учеников и что дебата была так позитивно эмоционально.

    Відповіcти
  3. Алла Ткачук

    Використання ІКТ внесло зміни у всі сторони життя школи. У першу чергу – змінилася роль учня. Він став активним учасником освітнього процесу, перетворився на партнера вчителя (допомагає у підготовці та проведенні уроків і позакласних заходів). Використання ІКТ являється додатковим стимулом та дозволяє підтримати інтерес до навчально-виховної роботи у школярів.
    Всім було б цікаво дізнатися, як за допомогою технічних засобів вам вдалося налагодити зв’язок поколінь.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>