В МАЙБУТНЄ З МАКМІЛАН. ОН-ЛАЙН ТЕСТУВАННЯ З АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ В ШКОЛІ.

Наша школа має давні та дружні стосунки з представництвом видавництва Макмілан в Україні. Ми працюємо за підручниками цього видавництва більше 10 років.

27-28 листопада в рамках партнерської програми видавництва Макмілан учні нашої школи проходили он-лайн тестування з англійської мови (MacMillan English Testing System). Готувались до тестування не тільки учні, а і вчителі; мені навіть здається, що наша відповідальність була більшою, чим дитяча. Чи співпаде наша оцінка знань учнів з оцінюванням британським тестовим центром? Підготовка, яка тривала з вересня, була достатньо плідною. Було оговорено, що тест буде мати формат ЗНО, тому тестування проходили учні 10-11 класів, та деякі учні 8-9 класів, які впевнені в своїх знаннях. Практично всі учні успішно пройшли тестування та підтвердили рівень В1. Для тих, хто не впорався с завданнями, є час покращити свій рівень – наступна можливість пройти тестування буде навесні, а деякі учні сподіваються підтвердити рівень В2.

Це був наш перший досвід такого масштабного міжнародного тестування. В наших планах провести його починаючи з 4-5 класу.  На мою думку саме такі програми допомагають дітям зрозуміти, що комп’ютер це не тільки іграшка, а і гарний помічник в навчанні.

Share Button

8s коментарів

  1. natmarkus

    справді – хороша мотивація для учнів…та й для вчителів)

    Відповіcти

  2. Учні вашої школи мають хороший стимул для навчання. Шкода, що це не всі доступно.

    Відповіcти
    1. olenazabara

      Дякую за коментар. Це доступно тим учням, які навчаються за підручниками цього видавництва і тоді, коли в цьому зацікавлені вчителі. Якщо Вам це цікаво, можу надати контакти.

      Відповіcти
  3. Дмитро

    Вітаємо вас! Прекрасна робота!

    З повагою, шкільна команда “Класної Школи” НВО №6 м. Кіровоград!

    Відповіcти
  4. olena

    Вітаємо! Дійсно учням, які проходять навчання за даними посібниками легше і при складанні ЗНО.

    Відповіcти
  5. Ylia Soroka1

    Це хороший приклад співпраці і стимул для дітей.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>