Кінець чи початок… Омега чи альфа співпpаці….

Що ж… час не стоїть на місці, він – невблаганний! Помолившись уранці біля греко-католицької церкви с.Колиндяни, попрощавшись із дівчатами Vikusya Oliynyk, Nastia Gurgach та Тетяна Заплацінська і їхніми мамусями (звичайно, не було без сліз), гості поїхали на Схід… але не додому, а в Кам’янець-Подільський… потім були прощання в “Гунській криниці” і вечеря… і світлина… остання… ні, не остання, бо, якщо усе буде добре, то ми влітку на Схід… нас запросили… Справжній дружбі немає кінця… чекатимемо на продовження казки…А зараз – до роботи!!!

15965102_1264233700331681_1753424449475990819_n (1)

Share Button

2s коментарів

  1. vikgavrylina

    Це дійсно казка! Дякую за цю різдвяну казку! Які ж талановиті вчителі працюють на Тернопільщині! Дякуємо всім добрим феям (родинам), які запросили наших учнів та вчителів на різдвяне диво! Наші діти та вчителі щасливі від спілкування з такими добрими людьми!Емоції переповнюють! Ваша неймовірна гостинність вразила, підкорила всіх каменчан! Від всього колективу вчителів гімназії та батьків учнів ВЕЛИКА ВДЯЧНІСТЬ всім родинам та вчителям, які приймали гостей із Сходу!!! Ви зробили наших дітей та вчителів щасливими!Ви неймовірні!Нехай щастить всім! Добра і любові вашим родинам!!!
    Координатор проекту “Класна школа” в гімназії
    № 11 міста Кам’янське Дніпропетровської області
    Гавриліна Вікторія

    Відповіcти
    1. svitdyachok

      Вам і Вашим вихованцям теж величезне спасибі за те, що зуміли доступно pозкpити усі секpети pоботи в пpоекті!

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>