Засобам ІКТ – “так”! Ми другі у конкурсі світлин “Радіодиктант”!!! ДЯКУЄМО усім, хто вподобав нашу світлину!!! Цей конкурс реалізував можливість правильного спілкування в інтернет-мережі!!!

Share Button

11s коментарів

  1. Антоніна Довгань

    УРА!!! МИ ВИГРАЛИ!!! КНИГА ТЕЖ ЧУДОВИЙ ПОДАРУНОК! МОЛОДЦІ!

    Відповіcти
    1. Світлана

      Друге місце – також перемога! Колиндянська школа – молодці!!!

      Відповіcти
    2. Світлана

      Вітаю та бажаю бути першими в правописі. Вірю, що хтось із педагогічного колективу, або учнівства отримає вітання та приз в прямому ефірі Українського радіо.

      Відповіcти
      1. Світлана Дячок

        Сподіваємося… Хоча перевірили свої диктанти і виявили досить багато помилок…

        Відповіcти
  2. olena

    Вітаємо!!! Ми всі і писали, мабуть, диктант єдності, щоб зрозуміти, побачити свої помилки та працювати над ними. Ми також писали, і учні, і вчителі. Нажаль, не відправили фото, але кілька робіт надіслали.

    Відповіcти
    1. svitdyachok

      А нам вдалося позмагатися у вподобайках за наше фото на Фейсбуці у групі “Українське радіо” із іншими школами!!! ТЕПЕР ЧЕКАЄМО НА КНИГУ ВАСИЛЯ ШКЛЯРА!!! Дякуємо усім – хто рухає освітою вперед!!!

      Відповіcти

  3. Дійсно цікаво, що це за конкурс і хто організатор? Певну інформацію можна “витягти” з коментарів, але чи не могли б ви “похизуватися” детальніше?

    Відповіcти
    1. svitdyachok

      Це відомий конкурс, який проводить щорічно Українське радіо. Цьогоріч автор диктанту – Олександр Авраменко. Наші школярі та педагоги писали диктант, а потім зробили світлину цієї події і надіслали на конкурс! Активно лайкали і вибороли ІІ місце із 26 конкурсантів!

      Відповіcти
  4. Руслан

    Наша школа зайняла 2 місце це гарний резуйтат , як на всю Україну.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>