Дебати, проведені між учнями 10 класу 

IMG_20151111_134245 IMG_20151111_133658 IMG_20151111_133232

Наша безпека в Інтернеті знаходиться в наших руках, тому тільки в наших силах зробити так, щоб ніхто не дізнався наш пароль і не скористався особистою інформацією в поганих цілях.

  1. Інтернет не для розваг, а для інформації.
  2. Регламентуй час перебування у мережі.
  3. Умієш сам – навчи інших.
  4. Сімейна онлайн-безпека.
  5. Генеруй свої логіни і паролі.
  6. Не роби того, що може коштувати грошей вашій родині.
  7. Завжди поводься в мережі так, як би ти хотів, щоб поводилися з тобою!
Share Button

2s коментарів

  1. Ula

    Погоджуюся з вами на сто процентів, а Ваші 7 балів – то 7 підказок для використання Інтернету. В Інтернеті є все, але треба розумно ці ресурси використовувати. У Польщі в 2014 році було проведено дослідження уповноваженим з прав дітей та НАСК згідно з якими більшість молодих людей в даний час підключається до Інтернету через мобільні телефони. Молоді користувачі визнають, що ці пристрої, як правило, за межами батьківського контролю, а батьки та опікуни зазвичай не мають достатньої технічної компетенції, щоб перевірити, на яких сторінках відбувалися Інтернетові подорожі.

    Більш того, важливою являється так звана гігієна інформаційна, тобто правила поведінки в ситуаціях обміну інформацією, які використовуються для захисту від таких загроз, як втрата конфіденційності, даних, спостережень і т.д. Відповідно до правил гігієни інформації потрібно, наприклад, видалити дані, коли ви виходите з соціальних мереж, заклеювати наклейками управління камери на техніці, коли їх не використовуємо, застосовувати технологію Tor, proxy, анонімний режим в інтернет-браузері, щоб уникнути надмірного нагляду, шифрувати дані на резервних копіях жорсткого диска. Але про більшість речей дуже добре знаєте.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>