Молодіжна академія “SOS – історична пам`ятка: досліджуємо і зберігаємо разом”

Безымянный2

Безымянный 1
3-4 травня 2016 року в Львові відбулася зустріч переможців “SOS – історична пам`ятка: досліджуємо і зберігаємо разом”. З 85 шкіл-учасниць цьогорічного проекту переможцями стали 13 шкіл з різних куточків нашої України. Велику зацікавленість викликав проект який представляли учні нашої школи – Левін Максим, Зімненко Юлія, Зімненко Сергій – “Томаківська Січ – колиска козацтва”. Гостинно відкрила перед нами свої двері “Львівська політехніка”, де відбувалась презентація проектів, круглий стіл учасників в урочистій залі політехніки. Нагородження проводилось в залі засідань Львівської міської ради.
Учасників акції чекали не лише подарунки, а й цікаві екскурсії та знайомство з давньою історією міста Лева.
ПЕРЕМОЖЕЦЬ АкЦ1Т

СЕРТИФIКАТ

Share Button

2s коментарів

  1. Алла Ткачук

    Молодці, що ви берете участь у різних проектах, які розвивають особистість школярів. Це є мотивацією для учнів та педагогів. Продовжуйте працювати в цьому напрямку.

    Відповіcти
  2. vikgavrylina

    Дуже цікава і важлива тема проекту! Ви можете розмістити на блозі коротку інформацію про проект? Що конкретно учні зробили? До яких результатів прийшли? Дуже важливо поділитися вашим досвідом з іншими учнями та вчителями України!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>