Шкільні дебати в проекті «Класна школа»

Нарешті в нашій школі тепло і комфортно. Тому ми поспішили повернутися до «Класної школи». Сьогодні проходили шкільні дебати для вчителів та учнів – інструкторів, які будуть допомагати в проведенні дебатів по класах.
Активними учасниками дебатів були – Лебідь Ліля, Зимненко Сергій, Левін Максим, Веремієнко Юля.
На наступному тижні пройдуть дебати у 5-11 класах.
Фотозвіт
Ще фото

Share Button

10s коментарів

  1. ogerbanosenko

    Приємно чути, що стартує у вас в цьому навчальному році проект. А що було з тепловим режимом в школі?
    Ще дуже нас зацікавили ваші дебати, які ж теми ви обрали для обговорення, дискусії? З нетерпінням будемо чекати від вас подальших новин.

    Відповіcти
    1. Наталія

      Були п пройшлироблеми з опаленням,але вже все нормалізувалось.Дебати пройшли цікаво,активність дітей хороша.Обговорювали
      принципи”Класної школи.”

      Відповіcти
  2. vikgavrylina

    Молодці! Дуже рада, що в вашій школі знову тепло та цікаво. Молодці, що провели шкільні дебати для учнів-інструктарів. Дуже важливо залучати дітей до активної громадської діяльності. Чекаємо на новини про дебати в классах! Успіхів всім учасникам проекту “Класна школа”!
    Гавриліна Вікторія, координатор проекту в Гімназії № 11 міста Кам’янське та ментор вашої школи

    Відповіcти
  3. Ewa Borgosz

    К сожалению, мне не удалось посмотреть снимков, может стоит их поместить на блоге? А инструкторы – это только учителя или также ученики?

    Відповіcти
    1. Наталія

      Ewa!По непонятной причине фото не загружались и пришлось делать ссылку,если получится,переделаем.

      Відповіcти
    2. Наталія

      Не только учителя но и старшеклассники,которые уже участвовали в дебатах!

      Відповіcти
  4. Алла Ткачук

    Дуже важливим є те, що ви проводите наради, інструктажі для вчителів та учнів, які будуть допомагати в проведенні класних дебатів це сприятиме ефективній роботі.
    Команда проекту повинна керувати діяльністю всіх учнів з метою забезпечення успішного завершення проекту. Цікаво дізнатися, які ви обрали теми для проведення дебатів, чому саме їх? Можливо не всі учні 5-11 класів хочуть приймати участь у проекті, як ви їх зацікавлюєте?

    Відповіcти
    1. Наталія

      Для обговорення ми обрали принципи “Класної школи”,всі учні були активними

      Відповіcти
  5. Елла Ситник

    Вітаю!
    Активно включитися в роботу – це добрий знак. А внести у справу власний стиль, креативність, індивідуальне бачення шляху вирішення проблеми – це ознака професіоналізму та відповідальної самостійності.
    Дуже цікаво, що дебатам у класах і підсумковим загальношкільним дебатам передували саме дебати між учасниками команди Класної школи. Безумовно такий підхід зробить усю наступну роботу більш ефективною. Чи не могли б ви поділитися (викласти на своєму блозі) стислий сценарій проведених дебатів і назвати (прокоментувати) аргументи саме на користь такого підходу? Як ментор вважаю, що креативні родзинки, знахідки в роботі команд – учасниць роблять проект дієвішим та ефективнішим.
    З повагою Елла Ситник

    Відповіcти
  6. Наталія

    Не секрет,що не всі вчителі знають,як проводити дебати,а деякі учні знають,як це робити,тому і ідея,провести такі початкові дебати була сприйнята позитивно і була взаємовигідна!Було цікаво спостерігати,як дебатували у змішаних групах вчителі та учні.Ідею провести дебати за принципами “Класної школи “не моя,мені її запропонувала Віка Гавриліна,яка раніше провела дебати в своїй школі,за що я їй дуже вдячна!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>