Перший дзвоник в Олександрійському колегіумі

3Урочисто і феєрично пройшла лінійка і Перший дзвоник в Олександрійському колегіумі. Святково вбрані школярі та батьки за традицією зібрались на подвір’ї навчального закладу і увесь колегіум зустрів найменших учнів – трохи розгублених але усміхнених першокласників. Цього року у перший клас колегіуму пішла найбільша кількість першачків– 171 учень. Пролунав Гімн України, усіх школярів та їх батьків привітав директор Олександрійського колегіуму Олександр Миколайович Авраменко. Одинадцятикласники колегіуму звернулися до першокласників, які тільки починають відкривати для себе школу, а першачки подарували майбутнім випускникам пісню. Подати перший дзвоник у новому навчальному році надали право одинадцятикласнику 11-В класу Олександру Куцу разом з маленькою першокласницею Катериною. Першими залишили лінійку і вирушили на урок першокласники колегіуму.

7У цьому навчальному році початкові класи навчатимуться за новою, полегшеною програмою, затвердженою Міністерством освіти. Кардинальних змін для інших учнів у навчанні не буде, хоча, звичайно, цей рік буде особливим і нелегким для випускників.

Для директора колегіуму цей навчальний рік – теж особливий. На лінійці першого вересня він вперше в якості директора відкривав новий навчальний рік. У цей святковий день директор колегіуму побажав батькам своїх учнів терпіння, а дітям закладу – шукати та знаходити себе.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>