У доросле життя…

У школах Олександрії відлунали останні дзвоники. Розпочинав етафету останніх дзвоників Олександрійський колегіум. Святкова лінійка у навчальному закладі розпочалася о восьмій годині ранку.

Усміхнені, гарно вбрані школярі з квітами вишикувалися на подвір’ї колегіуму і під урочисту музику зустріли головних винуватців свята – випускників 2015-2016 навчального року.

Випускники вшанували пам’ять загиблого олександрійця, героя АТО, випускника Олександрійського колегіуму Олександра Козенка і під звуки національного гімну підняли прапор України. Зі святом випускників та всіх учнів навчального закладу привітала директор колегіуму Кудря Т.В. До привітань директора приєднався перший заступник губернатора Кіровоградщини та екс-директор колегіуму Коваленко С.П. Привітавши учнів зі святом останнього дзвоника, він вручив навчальному закладу подарунок від області – сертифікат на придбання одинадцяти ноутбуків для комп’ютерного класу. Звичано, не обійшлося без напутнього слова батьків випускників. Вони побажали своїм дітям світлого майбутнього.

Незважаючи на дощову погоду, щасливі випускники дочекалися свого останнього шкільного дзвоника, в який за традицією подзвонили випускник та найменша учениця навчального закладу.

Після останнього дзвоника свято продовжилося у приміщенні колегіуму. Для школярів провели виховні години та нагадали правила безпечної поведінки під час літнього відпочинку. Школярі згадували навчальний рік, що завершився, і ділилися своїми планами на літні канікули. А випускники тим часом попрощалися з рідним навчальним закладом, вони побажали один одному залишитися у житті такими ж щирими та трохи дітьми, якими вони виходять з колегіуму, та виконали пісню випускників.

І, звичайно, рідна Альма-Матер не могла відпустити своїх випускників без останнього шкільного вальсу. Тож, в актовому залі колегіуму одинадцяті класи по черзі виконали прощальний вальс. Випускники посміхалися – і весело, і трохи сумно, адже покидали другу домівку, в якій провели чимало гарних годин і зустріли друзів.

Свято останнього дзвоника відбулося. Олександрійський колегіум відпустив своїх випускників у доросле життя.

Щасти Вам на життєвому шляху і нехай колегіум
отримує від Вас тільки гарні новини!

Share Button

1 коментар

  1. vlasukanastasya@gmail.com

    Вітаємо ваших випускників з таким серйозним кроком і бажаємо їм легкої,успішної подальшої дороги.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>