Освітні заходи у сфері прав людини в інтернеті

12 11 5 2 10 9 8 7 6 4 3 1

 

В Козівській ЗОШ І- ІІІ ступенів №1 продовжується проведення освітніх заходів у сфері прав людини в інтернеті. Основою для цих заходів став «Посібник з прав людини для інтернет користувачів». Посібник підготовлено в рамках проекту «Освіта та захист прав людини в Інтернеті». Проект здійснюється Всеукраїнською громадською організацією «Українська асоціація міжнародного права», ЛОМО «Старт» та Інтернет Асоціацією України.Проект впроваджується за фінансування Європейського Союзу та Ради Європи в рамках спільної програми «Зміцнення інформаційного суспільства в Україні». Програма має на меті зміцнення захисту прав людини та основоположних свобод шляхом забезпечення більшої свободи, різноманітності та плюралізму в ЗМІ; відкритого, всебічного, сталого та орієнтованого на громадян підходу до Інтернету на засадах прав людини та ефективної системи захисту громадян з огляду на право на приватне життя і право на контроль над власними персональними даними.

Учасниками тренінгових занять «Легально чи нелегально» та «Реальність  у віртуальності»  стали  школярі 10-А та 10-Б класів. Аналізуючи ситуації, що зустрічаються в повсякденному житті, учні навчалися визначати дії, які порушують права людини в інтернеті.

Share Button

1 коментар

  1. lilshymon

    Будуть знати права то не будуть їх порушувати – це корисний досвід, актуальна тема

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>