ПРОВОДИМО ДЕБАТИ ТА ДІЛИМОСЯ ДОСВІДОМ

10 8

7 6 5 4 3

Учасниками дебатів,які відбулися сьогодні в школі, стали не тільки одинадцятикласники, але і вчителі району,класні керівники,представники різних навчальних закладів,в тому числі і тих, які нещодавно приєдналися до проекту “Класна школа”. Цей майстер -клас відбувався в рамках заняття районної школи класного керівника на тему «Використання методу проектів та тренінгових методик як ефективний засіб розвитку громадянської соціалізації школярів  в умовах реформування української школи”.А дебати хоча і були лише частиною цього заняття, але дали можливість по новому глянути на проблеми, які існуються в сучасній школі та можливі шляхи їх вирішення.

 

 

Share Button

3s коментарів

  1. kalaxtionova

    Вітаю Вас з організацією та проведенням такого масштабного заходу. Було б цікаво дізнатись про результати такої плідної праці. Дуже приємно, що ви поширюєте досвід своєї роботи у проекті “Класна школа”. Молодці, успіхів !

    Відповіcти
  2. Ewa Borgosz

    Это кажется мне очень важным, что ученики Вашей школы показали, как можно вести дискуссию учителям других школ. Интересно было бы узнать, как проходят классные дебаты по проекту и как Вам удаётся работать над Кодексом 2.0?

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>