результат роботи 5-Б класу

Про ідею програми і про шкільні дебати на тему Класного Кодексу учням 5-Б класу було повідомлено усно. Це повідомлення було сприйняте з великим ентузіазмом і охотою. Правда, через вікові особливості, потрібно було додатково пояснити суть та форму проведення цієї програми.

Дебати проходили в класній кімнаті, у них брав участь весь класний колектив, тобто 23 учнів. Колектив був поділений на три групи. Обговерення проходило дуже активно, “голосно”,  із зацікавленням та суперечками.

Особливо активізувались при обговоренні вільного доступу до Wi-Fi. Висувались пропозиції: “створити Wi-Fi зону”, “Wi-Fi – тільки на перервах”, “Wi-Fi тільки для навчання, а не для чогось іншого”, “пароль доступу до Wi-Fi міняти кожен день” і т.д.

Обговорювалось також впровадження електронних щоденників. Думки щодо цього розділились. Та дійшли спільної думки: “Електронні щоденники – це круто”.

Участь в такій програмі корисна і для нас вчителів, і для шкільного учнівського колективу.Самоорганізовує, виявляє лідерські якості, формує почуття відповідальності за результати своїх ідей, цілеспрямовує. А нас вчителів заставляє “йти в ногу з часом”

Share Button

5s коментарів

  1. majawrzos

    Здравствуйте,
    Поздравляю с успехом. Видно, что ученики отлично поработали.
    По своему опыту знаю что такие проекты нужны в каждой школе.
    Написать все правила – Я хочу, чтобы прочитать. Было бы интересно посмотреть результаты.
    удача

    Відповіcти
    1. natmarkus

      правила,які були схвалені під час шкільних дебатів і внесені до робочої версії Кодексу, ми розмістили на сторінці “Шкільний Кодекс” http://klasnashkola.eu/shkola-kozova/shkilnyi-kodeks/. Зараз ми стараємося протестувати вироблені положення Шкільного Кодексу,а разом з тим кожен клас підводить підсумки того, що було зроблено в жовтні-листопаді і розміщує такі коротенькі звіти на блозі…можливо для цього варто було створити нову сторінку…ми над цим подумаємо

      Відповіcти
    1. natmarkus

      дуже часто хороші ідеї потребують матеріальної підтримки)

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>