Міжнародний проект «Класна школа» у нашому закладі стартував

  Міжнародний проект «Класна школа» у нашому закладі стартував!

8UnOpuMkEsU

Першим кроком у його впровадженні стало засідання педагогічної ради , яка відбулася 7 жовтня 2015 року. Перед учителями виступили члени ініціативної групи на чолі з координатором проекту, які ознайомили колег із метою та головними завданнями «Класної школи». Доречною була на  засіданні презентація ,створена польськими колегами. Учителі Філіпова С.М., Сорокіна Г.Д., Панкевич В.І. та Щиголь Н.О. поділилися своїми враженнями від конференції, спілкування з польськими вчителями і від проекту взагалі.

XaFtlHTW2O4У педагогів нашого закладу виникло дуже багато питань. Але ж це недивно. Такий проект у нашій країні розробляється вперше. У багатьох очах читалося нерозуміння, а , можливо, навіть і несприйняття.  Та ми цього очікували, і тому приклали максимум зусиль, щоб донести до вчителів  найголовніше завдання проекту – пробудження у школярів віри у власні сили, можливості, бажання пізнати навколишній  світ, використовуючи ІКТ. Наприкінці нашого спілкування ми побачили в очах наших колег зацікавленість та інтерес.

KH8aIYHb76E

Після обговорення питань було намічено план дій, визначенні першочергові завдання. І нам стало зрозуміло, що проекту «Класна школа» у нашому закладі – бути.

Share Button

5s коментарів

  1. andrailkiv

    Вітаю з початком роботи у “Класній школі” й бажаю успіхів!

    Відповіcти
  2. Петро Кендзьор

    Ми дуже раді бачити Ліцей №2 у складі національної команди проекту Класна школа . Щиро дякуємо за активну співпрацю в наших попередніх проектах і сподіваємося, що дана діяльність буде добрим викликом як для вашого навчального закладу так і для реформи середньої освіти в Україні. Чекаємо добрих новин від вас

    Відповіcти
    1. svitfilipova

      Доброго вечора! Дякуємо!Завтра проводимо загальношкільні дебати по створенню Кодексу! Вечором викладу на сторінці Класної школи!!!

      Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>