Протягом січня в нашій школі тренером Хрістініним Денісом(наш учень) проведено заходи з оволодіння навичками кодування та програмування (Kodu/Wordpress).

 

  • В загальноосвітніх школах Токмака продовжують відбуватися години KODU для учнів та учениць. Тренери проводять презентацію програми KODU та демонструють ігри, створені іншими учасниками навчального курсу “KODU GAME LAB: візуальне та об’єктно-орієнтоване програмування”. Школярі слухають про інструменти створення комп’ютерних ігор за допомогою KODU, а тренери відповіають на численні запитання дітей щодо процесу створення власної гри на мові кодування KODU. У учнів та учениць є також можливість на практиці познайомитись з можливостями програми та разом з тренером створили ландшафт гри та різних персонажів.
    «Заходи проводяться за фінансової підтримки корпорації Microsoft в межах проекту «IDEA за підтримки Microsoft YouthSpark», що реалізується на території України організацією «PH International». Точка зору, відображена в даному матеріалі, може не співпадати з точкою зору корпорації Microsoft та організації «PH International».
  • Інститут Громадського Розвитку Ортега-і-Гасет
    В загальноосвітніх школах Токмака продовжують відбуватися години KODU для учнів та учениць. Тренери проводять презентацію програми KODU та демонструють ігри, створені іншими учасниками навчального курсу “KODU GAME LAB: візуальне та об’єктно-орієнтоване програмування”. Школярі слухають про інструменти створення комп’ютерних ігор за допомогою KODU, а тренери відповіають на численні запитання дітей щодо процесу створення власної гри на мові кодування KODU. У учнів є також можливість на практиці познайомитись з можливостями програми та разом з тренером створили ландшафт гри та різних персонажів.
    «Заходи проводяться за фінансової підтримки корпорації Microsoft в межах проекту «IDEA за підтримки Microsoft YouthSpark», що реалізується на території України організацією «PH International». Точка зору, відображена в даному матеріалі, може не співпадати з точкою зору корпорації Microsoft та організації «PH International».16114645_625084957679268_4975981804755541537_n 15941397_625084654345965_7778235103429422796_n

 

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>