Вітаємо з перемогой!

qlDjye_qQP8

22 квітня на базі Кілійського НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів №1-ліцей» проводився районний конкурс на кращого лідера учнівського самоврядування загальноосвітнього закладу «Лідер року 2016».

Мета конкурсу – залучення учнівської молоді до генерації та втілення ідей щодо покращення роботи органів учнівського та місцевого самоврядування, розвиток лідерських якостей та становлення громадської свідомості учнівської молоді, розвиток дитячого самоврядування.

Програма конкурсу –  проведення трьох творчих конкурсних завдань:

  • «Самопрезентація» ,
  • «Реклама діяльності учнівського самоврядування ЗНЗ»,
  • «Питання-відповідь».

В конкурсі брали участь учні 15 шкіл району. Нашу школу в конкурсі представляла учениця 11-Б класу  Анастасія Марченко. Вона стала переможцем конкурсу, посівши ІІІ місце, та нагороджена Грамотою відділу освіти Кілійської  РДА. При нагороджені Анастасія сказала: «Я дуже  рада, що увійшла до трійки лідерів району. А це значить, що наша школа на кілька кроків попереду, але  все ж нам є до чого прагнути».

O4vfp3WsG1I

Всіх учасників конкурсу «Лідер року 2016» привітав керівник відділу освіти Кілійської РДА  Сергій Іванович  Мергут.

Share Button

2s коментарів

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>