Дебати в 9-А класі

vrp_WgeK4_A 2YNfHKNEGBIІнформаційні технології стали невід’ємною частиною сучасного світу, вони значною мірою визначають подальший економічний та суспільний розвиток людства. У цих умовах революційних змін вимагає й система навчання. Тобто актуальність даного питання має місце у сучасній школі.
Учні вже не уявлять навчання без використання комп’ютерів та Інтернету. Але лавинне нагромадження інформації стає іноді шкідливим для розвитку дитини. Учні повинні вміти правильно користуватися ІКТ. Цю проблему було обговорено серед учнів 9А класу у вигляді дебатів.

 

Share Button

2s коментарів

  1. ogerbanosenko

    Вітаю зі стартом в проекті “Класна школа”. Дебати це важливий етап у вашій роботі. Їх правильне проведення дає учням великий досвід для подальшого життя. Цей метод навчально-виховної роботи на початковому етапі важкий в реалізації, але досить результативний. Продовжуйте впроваджувати завдання проекту. Бажаю успіхів.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>