«Шкільне подвір’я – дзеркало мого міста» в ЗОШ № 29

Успішність та ефективність виховного процесу залежить від того, як складаються взаємини між вчителями, учнями та батьками. Шкільний колектив єдиний та неподільний, якщо організована спільна діяльність вчителів, батьків та учнів. Спільна справа  об’єднує і сприяє встановленню взаєморозуміння між батьками, дітьми та вчителями, створенню комфортних умов у шкільній родині.

Слайд1

У рамках реалізації Всеукраїнського проекту «Розвиток соціальної згуртованості суб’єктів освітнього процесу» і шкільного проекту «Шкільне подвір’я – дзеркало мого міста» в Миколаївській ЗОШ № 29 пройшла  загальношкільна толока.

Слайд2

Учні, вчителі та батьки зібралися на території школи для того, щоб прикрасити і озеленити шкільне подвір’я,  посадити  дерева, кущі. Було насіяно багато квітів, які будуть прикрашати шкільну територію. Всі працювали жваво та завзято, панувала весела й дружня атмосфера.

Слайд3

Наша школа і її подвір’я завдяки спільним зусиллям стали ще більш квітучими та охайними, а найголовніше – добра справа знову об`єднала шкільну родину!

Слайд4

ЗДВР Силкіна А.В.

Слайд5

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>