Прощавай, початкова школа!

26 травня 2016 року у нашому навчальному закладі відбувся випускний вечір учнів початкової школи. Привітати учнів 4-х класів з цією значною подієї прийшли їхні батьки, бабусі та дідусі, брати, сестри, друзі, вчителі школи. Учні у цікавій творчий формі звітували про свої досягнення у початковій школі, дякували своїм класоводам Сарсаріді Аліні Юріївні та Расуловій Дарії Джумаївні за ті знання та життєві уроки, які ці чарівні та розумні вчительки дали їм за 4 роки навчання у початковій школі, обіцяли гарно навчатися в середній школі. Директор школи Гончар Н.М. висловила слова захоплення випускниками початкової школи цього року, познайомила їх з їхніми новими класними керівниками ( Слюсар Ю.К. та Шейкіним А.М), які поведуть їх цікавими сходинками середньої та старшої школи.

У добру путь, дорогі випускники початкової школи! Гарного літнього відпочинку та бажання гідно навчатися у середній школі!

IMG_6876 IMG_6880

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>