“Класна школа” – крок за кроком

З початку навчального року КЗОШ №103 приєдналась до проекту “Класна школа”, який спрямований на сприяння процесам реформування та демократизації освіти та загальноосвітньої школи в Україні. Він базується на багаторічному успішному досвіді впровадження польських освітніх програм. Освітня програма «Класна школа» стала синонімом цивілізаційної і культурної зміни польської школи і утвердила себе як процес активного і докорінного зміцнення цілісності освітньої системи.
Проект передбачає створення мережі блогів шкіл, за допомогою яких учасники – учні, вчителі і адміністрація – можуть спілкуватися та обмінюватися досвідом впровадження інформативно-комунікативних технологій у навчальний процес та демократизацію шкільного життя. «Класна школа» – це спільна програма дій, що реалізується Всеукраїнською Асоціацією Викладачів у партнерстві із польською неурядовою організацією “Центр Громадянської Освіти”, Варшава.

Share Button

1 коментар

  1. Алла Ткачук, Вознесенська ЗШ I-III ступенів

    Вітаю вас із початком роботи у проекті “Класна школа”!!
    Завдяки участі школярі набудуть вмінь працювати з проектними технологіями. Вдосконалять свої навички самостійно створювати та гідно представляти власні проекти, працювати в команді, бути активними та толерантними.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>