Рада самоврядування “Діалог” СШ № 247 ІІ-га за рішенням журі

У Деснянському районі м. Києва відбувся фінал районного конкурсу «Найкраща рада року». Конкурс було проведено за ініціативи ради лідерів учнівського самоврядування навчальних закладів Деснянського району міста Києва та підтримки Управління освіти Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації та приурочено до Дня місцевого самоврядування.
У конкурсі взяли участь 34 ради учнівського самоврядування навчальних закладів Деснянського району. Фіналу конкурсу передував відбірковий етап «Шкільне самоврядування в дії», в якому ради навчальних закладів представили презентації своєї роботи. За результатами І етапу до участі у фіналі були запрошені ради самоврядування 11 навчальних закладів. Учасники конкурсу відповідально поставилися до підготовки та продемонстрували яскраві виступи у фіналі конкурсу «Сузір’я зірок».
За рішенням журі II місце зайняла наша рада учнівського самоврядування «Діалог» на чолі з президентом ради Солошенко Олександрою.
Вітаємо! Так тримати! Відеоролик із враженнями учасників ради можна переглянути на нашому YouTybe каналі https://www.youtube.com/channel/UCaTdEsFJSGBdQMCf_3Xrjaw/videos
fjsK9hh_KAk

Share Button

2s коментарів

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>