Вибір проектних тем в спеціалізованій школі № 247 м. Києва

Згідно з планом роботи в спеціалізованій школі № 247 відбулося розширине засідання за участю членів-учасників проекту “Класна школа”, ради учнівського самоврядування “Діалог”.
На порядок денний було винесено питання вибору проектних тем в межах проекту з реалізацією постулатів Кодексу школи.
З пропозиціями виступили учні, педагоги, батьки, координатор проекту навівши вагомі аргументи, обгрунтувавши свій вибір. Вислухавши всіх учасників, опонентів та активно обговоривши представлені теми одноголосно вирішили обрати загальною тему “Для України я зможу все…”.
Учням-учасникам, які беруть участь в проекті, а це: 8-А,Б; 9-А,Б; 10-А, 11-А класи запропоновано провести дослідження. Для 8-А,Б класів – підпроект: ” Мій ідеал патріота України”, 9-А,Б класів “Пишаюся тобою, рідний краю”, 10-А класу “Майбутнє моєї країни залежить від мене”, 11-А клас “На цій землі я народився і живу…”.
Тож натхнення, успіхів та творчих здобутків всім учасникам проекту. Чекаємо на Ваше дослідження в грудні на “Фестивалі ідей”.
C_ojV6BuLeY
f8AZyjRiL3I
KCV0hhiiLEY
RlqUMR1JuE0

Share Button

3s коментарів

  1. ogerbanosenko

    Вітаю Вас з початком проектної роботи! Ви сміливці, крокуєте швидкими темпами. Хоча, вам як новачкам можна було б проекти реалізовувати в ІІ семестрі, Ви до цієї справи взялися одразу. Буде цікаво спостерігати за Вашою роботою!

    Відповіcти
  2. Елла Ситник, вчитель сш №250 м. Києва.

    Вітаю.
    Дуже серйозна і дуже актуальна тема. Чи не могли б ви уточнити який характер вашого проекту: дослідницький, художній, просвітницький чи суспільноорієнтований?
    З величезним нетерпінням очікуватиму ваші міні – звіти про роботу над проектом, а також про ваші підходи до використання ІКТ на кожному етапі реалізації проекту.
    Успіхів. Цікавих, креативних рішень. Командного і персонального зростання.
    З повагою, ментор проекту Класна школа – Елла Ситник

    Відповіcти
  3. kaxmara

    Дуже цікаві теми проектів! Є над чим замислитись, є з чим попрацювати.
    Вже хочеться побачити результати роботи!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>