До Міжнародного Дня боротьби з насильством в школі №247 відбувся флешмоб під гаслом “Ця рука нікого не вдарить”

Рада учнівського самоврядування «Діалог» комунального закладу «Спеціалізована школа І-ІІІ ступенів №247 з поглибленим вивченням іноземних мов» Деснянського району міста Києва на чолі з президентом шкільної республіки Солошенко Олександрою відкрили початок Всеукраїнської Акції «16 днів проти насилля».
25 листопада 2016 року учні започаткували своєрідну акцію-підтримки «Ця рука нікого не вдарить» до Міжнародного Дня боротьби з насильством щодо жінок. Старости класів виготовили символічну руку на якій написали своє ім’я і пообіцяли не застосовувати силу до інших. Дана акція пройде в усіх класних колективах. Учні нашої школи вірять, що насилля можна зупинити разом!Учні також відзняли відеоролик, мета якого популяризація та пропаганда різних видів насилля. Презентація відеоролика відбудеться незабаром на шкільному YouTube порталі.
1eYahOsBnf8
8CS1ysMfAgs
VsVjROh0Q9k
QsmuNfRq4W8
nrxdv8D410g
AvCLp7Thgq8

Share Button

1 коментар

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>