B3PULwEZ2F8

Найочікуваніша подія – загальношкільні дебати!!!

Відбулося!!!Здійснилося!!!8-го листопада в спеціалізованій школі № 247 відбулися загальношкільні дебати. Учні 8-11-х класів на чолі з лідерами та учасниками проекту «Класна школа» дискутували з приводу основних положень, рішень, тверджень, які є актуальними для шкільного життя, зокрема, удосконалення навчально-виховного процесу засобами ІКТ.

Тож, було голосно та гаряче…Варто відзначити вміння учнів доводити, переконувати, аргументувати та наводити слушні приклади.
twf6pO5ZoB4
Родзинкою проведення загальношкільних дебатів була Online-трансляція. Учні, педагоги, батьки які в силу своєї зайнятості не могли долучитися до обговорення особисто, мали змогу висловитися в Skype-мережі. Таким чином, поза увагою не залишилася жодна думка, погляд тощо.
Ej6uWwC5QJE
Pa5EhkHK1kY
k3MXc751yzc
В результаті жвавого обговорення ми дійшли до спільного консенсусу – маємо Кодекс. Але про це згодом, в іншій статті. Чекайте!!!Вже зовсім скоро!!!

Share Button

5s коментарів

  1. Алла Ткачук

    На мою думку, під час проведення загальношкільних дебатів панувала дружня атмосфера, всі учасники відчували себе комфортно. По завершенню дебатів у всіх залишився лише позитив. Мені дуже сподобалася ідея Online-трансляції заходу завдяки чому всі мали змогу долучитися до обговорення особисто, висловитися в Skype-мережі. Я вважаю, що ви повинні поширити свій досвід для інших навчальних закладів.

    Відповіcти
    1. oleoskyrko

      Спасибі велике за щирі слова, дійсно, так і було. Обов’яково, всім бажаючим надамо рекомендації та підтримку.

      Відповіcти
  2. Елла Ситник , учитель СШ№250 м. Києва.

    Вітаю! Це дійсно успіх. Частину шляху успішно подолано. Після того, як ви викладите свій остаточний варіант Кодексу – отримаєте відповідну відзнаку.
    Слідкуйте за планом розвитку Проекту. Переходьте до наступного етапу. Успіхів.

    Відповіcти
    1. oleoskyrko

      Дякуємо!!!Попереду багато незвіданого і цікавого!!!

      Відповіcти
  3. ogerbanosenko

    Круті дебати Ви провели. Вітаю! І розмах, і зміст описаний та проїлюстрований вражає. Успіхів в реалізації задуманого!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>