Класна школа – це просто!

Щоб школа була класною….

Навчаємо:

  • цікаво, радісно, доступно, нестандартно, творчо

Розвиваємо:

  • допитливість, увагу, уяву, фантазію, мислення.

Виховуємо

  • в умовах співдружності, порозуміння, згуртованості

Впроваджуємо:

  • співпрацю вчителів, батьків та дітей на шляху до професіоналізму, досконалості, самобутності, креативності.
  • Карта Злагоди

 Однією з найголовніших особливістей нашої школи є співпраця між учнями, вчителями та батьками. 

Навчально-виховний процес – це подорож до країни Злагоди в місто Гармонію, яке є Резиденцією творчості, Архітектуру якої прикрашають креативні методи навчання, Вершина дидактичних засобів навчання. Дивує око подорожуючих конструкція Палацу перспектив, Алея продуктивних методів навчання, квітуча Долина нестандартних уроків; з Ажурного Мосту мандрівники любуються незабутнім видом на Бухту мотивації, отримуючи наснагу від бурхливих морських потоків проблемного навчання.

А довершеною майстерністю архітектурної споруди на довгій Мармуровій стіні є справжній розпис зірочок, дитячих здібностей та талантів.

Безперечно, що мандрувати до методичної Резиденції за підтримки Співтовариства творчих батьків через площу Родоводу веселіше та надійніше.

 

Share Button

1 коментар

  1. Алла Ткачук

    Ваша робота дуже зацікавила мене. Представлені матеріали свідчать про те, що ви відкриті до нового. Продовжуйте й надалі вчитися і експерементувати!

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>