Учителі англійської мови удосконалюють свою майстерність

Середа тижня іноземних мов пройшла під девізом „Ділимося досвідом“. Учителі англійської мови запросили на відкриті уроки своїх колег та представили на їх розгляд кращі власні методичні знахідки, які використовують у навчанні учнів іншомовному спілкуванню.

Урок у 7-А класі (учитель Червоненко Є.Ф.) на тему „Wedding“ продемонстрував уміле використання учителем мультимедійних засобів навчання, ефективне упровадження соціокультурної змістової лінії програм з іноземних мов, багатий активний словник учнів.

На уроці „Outstanding Politicians of the World“ (11-А клас, учитель Науменко Н.В.) цьогорічні випускники школи показали не лише добре володіння основними мовленнєвими компетентностями іншомовного спілкування, а й уміння самостійно добирати матеріал з відповідної теми, послуговуючись додатковими джерелами інформації.

Урок „Sports“ у 5-А класі (учитель Джура Н.І.) відзначався насиченістю різноманітними методами і формами роботи, що не лише сприяло активізації навчальної діяльності школярів, але і формувало позитивну мотивацію до вивчення англійської мови.

У 6-Б класі на уроці з теми „Shopping Nation“ (учитель Кузьменко Н.А.) ефективно використовувалися ігрові елементи, метод проектів, основу склало активне спілкування між учнями англійською мовою та розвиток навичок культури спілкування іноземною мовою. 

Тиждень іноземних мов продовжується – попереду найцікавіше.

Share Button

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>