ІКТ на допомогу юним науковцям

Ще минулого року учень Черкаської СШ№28 Попов Максим здобув кілька перемог в МАН. Неодноразово перемагав у обласних та всеукраїнських конкурсах та олімпіадах. Максим, який був учасником Всеукраїнської олімпіади з географії та посів ІІ місце у конкурсі-захисті науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України в секції „Археологія“, отримав стипендію Президента України.

В інтерв’ю шкільній газеті дев’ятикласник поділився досвідом власного успішного навяання. Максим відзначив, що інформаційні пристрої відіграють вагому роль в навчанні. Якщо ти дійсно хочеш навчатися, то ці засоби допоможуть тобі знайти потрібну інформацію, і проконсультуватись зі спеціалістами в певній предметній галузі, і проаналізувати та порівняти результати власних знань.

 А 12 – 13 листопада у Чигирині, в музеї Б. Хмельницького Національного історико-культурного заповідника „Чигирин“ відбулася V Всеукраїнська науково-практична конференція „Чигиринщина: історія і сьогодення“. До  участі в конференції був запрошений учень 9-А класу Попов Максим. Він презентував авторитетним науковцям та краєзнавцям своє дослідження „Зубчасте мустьє та останні неандертальці Східної Європи“.
Share Button

6s коментарів

  1. polinaverbytska

    Чудовий приклад! А як Інормаційні технології використовуються у вашій школі? Що думають про це учні і вчителі школи, чи обговорювали ви ці питання?

    Відповіcти
  2. yulkucher

    Браво Максиму! Чи не могли б Ви поділитися презентаційними матеріалами Максима? Цікаво буде переглянути.

    Відповіcти
  3. Ula

    Вітання для Максима, перш за все за те, що розумію значення навчання і, як це ділитися з іншими знаннями. Шаную запал і зацікавленість. Браво!!!

    Відповіcти
  4. Валерія

    Як чудово навчати маленького генія! Успіхів Максиму та його наставникам.

    Відповіcти

Напишіть відгук

Ваша пошт@ не публікуватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Можна використовувати XHTML теґи та атрибути: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>